Post by rempnorththousiti on Feb 16, 2022 20:30:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok pénzt ▞▞▞
▞▞▞ Summoner\u0027s Greed: Idle TD Hero 2022 version ▞▞▞
Ez egy jó játék. Nem olyan nagyszerű, vagy ilyesmi. A fejlesztők és a marketingcsapat annyira jók, hogy kicsit bűntudatom támadt, hogy letöltöttem ezt a játékot, de amikor játszottam vele, nem volt elég sokáig lekötni a figyelmemet. A marketinges csapat és a fejlesztőcsapat megérdemelte a sztárokat, de aki a játék ötletét kitalálta, az egyiket sem.
hh
Úgy érzem, hogy a játék szándékosan nehéz, csak azért, hogy hirdetéseket kell nézni, hogy újra próbálkozzon a hullámmal.. a toronycélzás egy vicc. Csak menj játszani bloons TD 6-ot, ha jó TD-t akarsz
Dragon shooter - Dragon war - Arcade shooting game Аркаде mts
Nem a mindennapi mobiljáték, mindig van tennivaló, például események és különleges hullámok, csodálatos idézési lehetőségek vannak, és a játék összességében szórakoztató. Ez a játék is nagyon bőkezű az új játékosok számára, ingyen kaphatsz kezdő tárgyakat, ja és a btw kiegészítések nem bukkannak fel 5 másodpercenként. S szintű játék
Összességében a játék jó, de nincs offline szint feljebb, nincs mit tenni játék közben, csak nézel, és sok a hirdetés, nincs kihívás a sorsolás meghívásában
Ez a játék arra kér, hogy írjon véleményt, és két gombot ad: az egyik „1-4 csillag”, a másik „5 csillag” feliratú. Ha megnyomja az 5 csillagot, akkor az alkalmazásboltba kerül, de ha megnyomja az 1-4 csillagot, akkor csak azt fogja mondani, hogy "köszönöm a visszajelzést". A hullámok lassúak, és 2-szeres sebességet zárnak a fizetési fal mögött. A játékban való előrelépéshez hirdetéseket KELL nézni. Az esemény karakterének megidézéséhez 1000 kőre van szüksége. A játék során néhány percenként 1-3 követ ad. Ha megnéz egy hirdetést, 10-20-at ad.
Szórakoztató játék, amely hű marad az üresjárati részhez. A játék azonban összeomlik. Volt egy olyan probléma, amikor a játék összeomlott, miután vásárlást végeztem, és elvesztettem az előrehaladást a játékban, és soha nem kaptam meg a vásárlást. Megkerestem a Dev csapatát ezzel kapcsolatban, de még nem hallottam semmit.
Aranyos
Meg kell várni , amíg a gömb megtelik , hogy új szörnyet kapjunk , túl lassú nem tud felgyorsulni . Nagyon sok vedet kell nézni
2 napig offline játszottam, és az idő nagy részében akadoztam, de amikor újra visszajött az áram, nem kértem semmilyen érmét, mint például miért?!!! Kérlek add ide az érméimet! Offline játék közben elértem a 40. lvl-t, de nehéz, mert nincs pénzem, amikor visszajött az áram, végre megkönnyebbültem, mert számítottam az érmékre, de ez a probléma várt rám, amikor Hogyan nyitottam meg az alkalmazást online? Nem volt ilyen probléma, amikor 2020 körül játszottam vele
Szóval szerintem kár ezt odaadni. De csak muszáj. Többször próbáltam csatlakozni a facebook fiókomhoz, de ahelyett, hogy megnyitná magát, a facebook google verzióját nyitja meg. Emiatt be kell jelentkeznem, de nem tudok, mert a telefonom nem engedi. Kérem, tegye úgy, hogy a google megnyitása helyett magát a Facebookot nyissa meg.
A 2x sebességért fizetni egy nagy nem-nem ez egy normál TD funkció, mi a következő fizetés a szünet gombért?
Nagyon szórakoztató
Jobban élvezném a játékot, ha a Facebook mentések valóban működnének. Mi értelme van a mentésnek, ha nem tudom betölteni a mentést az új készülékemre
Ez a játék szórakoztató, de tétlen érme zavar
Ez a játék nagyon jó, de az egyetlen probléma az, hogy pár napig törlöm ezt a játékot, majd újra letöltöm, és nem tudom megszerezni a régi fiókomat, szó szerint megkaptam a susanoo-t a régi fiókomban, és csatlakozom a google Playhez is, kérlek add meg a id vissza😭😭
Unalmas TD és 0 élet van,mindegyik TD-ben volt több élet (20 kb)
A játék egyszerű, de élvezetes. A fő probléma az, hogy ha mozgatja az eszközt, bejelentkeztem a Google Playbe, de minden korábbi folyamatom és vásárlásom eltűnt.
Hihetetlen játék! Ez egy nagyon szórakoztató és nagyszerű pörgés a Tower Defense műfajban, a játéknak nagyon jó művészeti stílusa van, és a kezelőszervek is csodálatosak!
Ez a reklám az átlag fölé tette a lécet, de a játékmenet a legjobb esetben is közepes. A haladás lassú, és a játéknak nyitottnak kell lennie a szinteken való átjutáshoz, elárasztják jutalmak a hirdetések megtekintéséért, és folyamatosan vannak ajánlatok mikrotranzakciókra a FŐKÉPERNYŐN. Alapvetően ez a játék egy lélektelen cashgrab "felébredt" reklámmal, annyira igyekszik kimondani, hogy "más vagyok", és amikor megpróbálod az igazit, nem az, ami csak ront a helyzeten.
Jó játék, de a haladás nagyon lassú, ismételni kell, mint több száz időt ugyanazon az lvl-n, eljutsz arra a pontra, hogy csak nyitsz egy lvl-t, elhagyod az afk-t, majd visszatérsz, és újra és újra és újra. Ha erősebb lvl-eket versz, a jutalmak ugyanazok!!! (Pénz/szörnyek) Előnyök: - nem kell hirdetéseket nézni - jó -szórakoztató Hátrányok: Megismételhető Elég gyorsan unalmassá válik Az lvl-ek nem tisztességesek (mintha minden nap 5%-kal erősödsz, de az ellenség 10000%-kal erősebb túl lassan haladsz, hacsak nem fizetsz $$-t.)
Szerintem ez a játék csak a királyt nagyon nehéz legyőzni
Ez a játék szórakoztató, de erős hirdetésekkel, amivel jól vagyok, mivel csak a jutalomért járó hirdetéseket nézed, nem a játékot.
A játék eleje és közepe remek. 5 csillagot adnék rá. Nem szoktam gyakran toronyvédelmi játékokkal játszani, mert gyakran hiányzik belőlük a jó fejlődés, ez nekem megvolt... egészen a késői játékig. Az arany mennyisége, amely a jobb szörnyek maximalizálásához szükséges, és az arany megszerzésének hiánya majdnem teljesen megöli a játékot, és korlátozzák az "tétlen" keresetet. Nagyon szórakoztató játék, ajánlom a játékot, de az alkotóknak. A végjáték túlságosan durva.
Egy csillagot adok fel egy ok miatt. Ebben a játékban már csatlakoztattam a google fiókomat, az Androidon bcoz, a beállításokban a játékokban nincs lehetőség felhőre vagy adatmentésre. Szóval egy időre eltávolítottam ezt a játékot, és miután újratelepítettem, elvesztek az adataim!! Újra csatlakoztam a google fiókomhoz, de ez nem működik. Ha vissza tudja adni a fiókomat, több csillagot adok. Tudna nekem segíteni?
Ezt a játékot nagyon szórakoztató játszani, azoknak az embereknek, akik panaszkodnak, hogy ez egy pay2win játék, csak daráljon, és minden legendát és mitikust ingyen megkap.
Ígéretesnek tűnik, de az árazás túlságosan hasonlít minden játékhoz, és valójában ki hívja meg barátait egy üres játékra, nemhogy 20 barátot
Jóval tovább játszottam ezt a játékot, mint gondoltam. Sokszor azt hittem, hogy végeztem vele, de mindig visszatértem. A design nagyon aranyos. Érdekesek a szörnyek. Nagyszerű dolog, hogy még a legendás darabokat is beszerezheti költekezés nélkül! Majdnem mindegyiket megkaptam! Beleértve a speciálisakat is. DE költöttem a 2x sebességre, és úgy gondoltam, hogy megéri. Összességében egyszerű, de szórakoztató játék!
Summoner's Greed: Idle TD Hero रणनीति zeru
Per felt ich vonalas játékok
Csodálatos játék, nagyon jól érzem magam, határozottan megérdemel egy 5 csillagot. Választhat a hirdetések megtekintéséhez, ami tetszik, mert nem dörzsöli a hirdetéseket az arcába.
Maga a játék nagyszerű, és nem f2p, a mémek jók, de nincs igazán versenyképes/többjátékos (nincs klán vagy raid), ezért mindig játszok néhány hetet, és eltávolítom, mivel nincs sok tennivaló. A mítoszok aránya nagyon rossz, körülbelül 0,5 az 1000 húzás tesztelése alapján/0,6 az adatbányászatból. A heti teljesítményen kívül vagy több módot kellene biztosítani ezek megszerzésére, vagy növelni kell az arányt
Nagyon jó játék, végre az én típusom
Nagyon szórakoztató játék, annak ellenére, hogy minden kört át kell menni, nagyon lassan kezdődik a következő
Szerintem ez a valaha volt legjobb játék😆
Imádom a summoners kapzsiságot, mert olyan sok tennivaló van sajnos, hogy nehéz lesz egy ritkasághoz jutni!
Nagyon szeretem a játékot, de szerintem jó lenne, ha klánjaink/céheink lennének. Talán minden játékos beküldhetne egy szörnyet, és megpróbálhatja megvédeni a klán várát, vagy ilyesmi. Van rá esély, hogy megtörténik?
Summoner's Greed: Idle TD Hero Стратегически mgvt
Tehát hány hónapot kell játszanod, mielőtt bármit is elronthatsz a kemény módban? Néhány hónapja játszom, és nem haladtam túl a nehéz nehézségeken. Még a szörnyet sem tudja megkarcolni a jég és tűz kihívásában. A játékoknak arra kell késztetniük, hogy az idődet vesztegeted, nem pedig azt az érzést, hogy pazarolod az idődet. Ideje eltávolítani egy másik rossz mobiljátékot.
A játékban nagy lehetőségek rejlenek. Mindenképpen érdemes játszani. A fejlesztők számára úgy gondolom, hogy ahelyett, hogy megvárnánk, amíg ellopják a ládát, adjunk hozzá egy lehetőséget, hogy újraindítsák a hullámokat az elejétől. Illetve talán egy újjászületési rendszer vagy valami hasonló, hogy evo drágaköveket kaphassunk. Amennyire meg tudom állapítani, nincs mód arra, hogy pénz nélkül megszerezzem őket, és ez megszakíthatja az üzletet.
A játék persze szándékosan lassúnak tűnik, a játéksebesség duplájáért fizethetsz, de az F2P-re nincs lehetőség. nincsenek tolakodó hirdetések, de időnként megjelenik a „monitor”, leállítva az összes játékmenetet, hogy hirdetést kínáljon, így a folyamatos játék lényege veszteséges ennek a fejlesztőnek. Nem probléma, ha felkínál nekem egy hirdetést (szeretnék egy ideiglenes dupla játéksebességű hirdetést), de ne hagyd abba a játékomat. Ne tegye ugyanezt a boltossal. Csinálj külön füleket, hogy kedvem szerint mehessek.
Nem játszok ilyen játékokkal... de a kiegészítés őszinte volt, és nagyon szerettem volna a derpy 3-Headed Dragon-t. A játék szórakoztató, és egy fillért sem kell költened!
Elég jó! Ajánlom
Nagyon szép és egyszerű, bármennyire is tűnik, de volt egy kérdésem, hogy van-e beállítás a szörnyek pozícióinak átrendezésére??
Túl nehéz a hirdetések. Fel kell töltened, menj előre. Még az általad készített szerkezeteket sem tudja mozgatni. Hatalmas fejlesztésre van szükség.
Summoner's Greed: Idle TD Hero استراتژی iti
Két probléma: először is, EZ NEM TELJESSÉGI JÁTÉK. Kapsz némi token aranyat, amíg a játék ki van kapcsolva, de a játék nem halad előre, amíg távol vagy (még akkor is, ha a játék nyitva van, kattintani kell, különben elveszíted a dolgokat). Nem tétlen játék, ha vigyáznom kell rá. Másodszor, az alapkérdések után az egyik első dolog, amit rájössz, hogy alapvetően exploitokra van szükség (a mentések manipulálása jobb idézés érdekében). Ez csak egy rossz játékfejlesztés.
Jó játék ajánlóm mindenkinek!
Jó kis játék. próbáljátok ki
Nem tudja szerkeszteni a pártot , ha egyszer beállított egy mestert egy csempére , azt nem lehet áthelyezni . Egy csomó tehetségtelen fejlesztő még egy ilyen egyszerű játékot sem tud megfelelően működni.
Nos, kezdetben élveztem ezt a játékot. Bár néhány nap elteltével minden alkalommal összeomlani kezdett, amikor megnyitottam az alkalmazást, végül odáig ment, hogy lefagyott, miközben megpróbáltam betölteni a Facebookomat (ami a Facebookhoz való csatlakozás az egyetlen módja annak, hogy elmentsem a haladást), amitől a mentési fájlom törölni kell. És még ha folytatnám is, elveszítenék az elköltött pénzt. Küldtem egy e-mailt az ügyfélszolgálatuknak, de 3 nap után sem válaszoltam