Post by rempnorththousiti on Feb 16, 2022 20:33:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod więcej wytrzymałości ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 2: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Ta gra jest w porządku, ale kiedy Rodney po prostu krzyczy ci w twarz, jest to trochę przerażające
Kopie są głupie, nienawidzę tej gry
Bardzo fajne ale jak w piszesz jakiegoś? youtubera do pojedziesz do kina do youtubera się wyświetla! Jak jeszcze tą grę
Druga czesc swietnej gry tez bardo bardzo bardzo dobra polecam i pozdrawiam
To bardzo prosta gra, lubię tę grę tak bardzo, bardzo prostą grę 😃😃😃😃
To jest złe dla mojego pięciolatka, przyprawia go o koszmary, budzi się z krzykiem i nie przestaje
Arskrim jest prozą
Naprawdę dobra, bardzo dobra grafika, po prostu Rod czasami zacina się w przypadkowych miejscach
Ma ogromną usterkę z wędką i tak długo trwało, aby móc grać
To najlepsza gra horren na świecie
Jestem w szoku. Tak dobrej gry horrorowej jeszcze nigdy nie widziałem, i pewnie lepszej nie zobaczę
Gra jest świetna… ale głupia mini gra, w którą należy zagrać o broń w cyrku, jest okropna, jak możemy osiągnąć wysoki wynik, który nie jest w stanie zagrać, aby zdobyć broń. Zmień wysoki wynik, który nie powinien być 205 ... To jest powód, aby odinstalować tę grę
zrobiłem kupkę i sraczka i SIKU w kołderke
Bardzo dobra gra jak i 1 i 3 czkam na 4 5 gwiazdek pozdrawiam
Scary! Stories That Will Make You Scream - Goodreads
To było dla mnie zbyt przerażające, a mam 21 lat, a mój przyjaciel grał w to i wpadł w tarapaty, po prostu będąc dorosłym, aby go załadować.
Wyrzucał mnie za każdym razem, gdy się logowałem. Mam tylko 1 sekundę do rozpoczęcia cięcia Sean
👍👏.
Dlaczego akurat obraz Jezusa?
Ciągle wyłącza aplikację. Nigdy nie pozwala mi grać, proszę to naprawić
Nie działa
Kiedy zostaniesz złapany, dźwięki są wyłączone do drugiej próby. To śmieszne, że zespół programistów musi zniszczyć swoją kartę dźwiękową podczas tworzenia
Gra jest świetna, ale jeden problem, gdy w innym miejscu pręt utknie w miejscu, w którym się odrodził, co sprawia, że gra jest trochę nudna i niemożliwa, proszę, możesz to naprawić
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arcade hev
Ta gra była fantastyczna, mimo że wyglądała jak prawdziwa. Uwielbiam ❤ tę ❤ grę 🎮 . Kiedy zagrałem 1 część, „przestraszyłem się” zobaczyć lody 🍦 wujka. A potem wiedziałem, że to tylko gra 🎮ale znajomi wygląda to jak prawdziwa gra 🎮jest kilka reklam, ale to ok 👌 musimy odpocząć 😴💤również dlatego, że graliśmy w 📱 grę 🎮 więc dlatego ❤ale ty masz zrobić tę grę 🎮
Dobra gra 100 na 100
jest to jedna z gier, której nie lubię, jest po prostu disame jak lód krzyczeć 1 2/5
Aplikacja super, wciąga i wgl, ale mało chcesz zrobić, a i dla ludzi nie takie takie jak yt, lina, na inaczej kołdra, w tej części naciskacie na kołdre na celu, nie dziękujcie XDD
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Аркади fml
Proszę, zrób część 3 z bardziej złożonymi łamigłówkami, a dziecko może rozwiązać te łamigłówki, zrobić trudniejsze łamigłówki
Czy ty żartujesz? Ta historia jest tak bolesna. Tak cholernie mi żal Roda. Nie był zły. Stał się Złem po tym, jak wyśmiano go tak bardzo, że nie mógł tego znieść. Zmienił się więc w socjopatę i mści się na dzieciach. Ma psychologiczne blizny. Chyba ma pełne prawo do zemsty. Ok a o grze jego buggy czasami pręt nie zapala świecy nawet po zwabieniu go do grobu
TA GRA JEST BARDZO DOBRA I GRAFIKA JEST RÓWNIEŻ DOBRA. LUBIEM TĘ GRĘ, ALE ROZWIĄZAŁEM ZAGADKĘ, ALE DZIEWCZYNA NIE SKOKUJE, ALE TA GRA JEST BARDZO DOBRA I GRAFIKA JEST RÓWNIEŻ DOBRA DZIĘKUJĘ ZA STWORZENIE TEJ GRY ROZWIĄZUJESZ PROBLEM DAM CI PIĘĆ GWIAZDEK W OCENIE GRY DZIĘKUJĘ ZA UTWORZENIE TEJ GRY I TAM GRAFIKA JEST TAKŻE DOBRA I PROSZĘ ROZWIĄZAĆ PROBLEM
77666 lat
Dała bym 5 gwiazdek ale lagi som do 4
To lepsza gra dla mnie i lubię więcej, ponieważ widziałem film na youtube i tak bardzo lubię tę grę i
Wajna gra ale wkulko ta dziewczyna nie wyskakuje
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arkadspel pbf
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Ajanviete yck
Wędka zamarza, co oznacza, że nie mogę dostać pudełka zapałek!
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arked hxzf
Rod jest lis
Co za kiepska gra, po prostu sprawia, że tak wiele dzieci staje się psichami. Nie wiem, dlaczego tak wielu ludzi lubi grać w taką grę.
Dobra gra. Nie, nieważne, że nie jest dobrze zrobione. Jest bardzo dobrze zrobione. Fabuła tej gry i całej serii jest bardzo dobra. Grafika jest świetna w przeciwieństwie do innych horrorów bez żadnego wysiłku. To lodowy krzyk z pewnością sprawi, że wrócisz na kolejne mecze. Świetni deweloperzy pracy! Zdecydowanie najlepsza gra mobilna, w jaką grałem. Tak, słyszałeś mnie. Żegnaj minecraft i starcie klanów. Masz zawody! Jeszcze raz dziękuję programistom.
Nie lubię tej gry ta gra jest devilska